Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen
Duurzaam bouwen

Duurzaam bouwen is de laatste tijd steeds meer in opkomst. En terecht. Ook wij vinden het belangrijk om zo duurzaam mogelijk met onze omgeving om te gaan. Dat proberen wij zoveel mogelijk in ons werk te verweven.

 

De materialen die wij verwerken kiezen wij met de grootste zorg. Het hout dat wij gebruiken heeft een FSC- of PEFC keurmerk. De ontwikkelingen op dit gebied staan niet stil, en wij houden deze dan ook goed bij!

 

Voor het nemen van energiebesparende maatregelen werken wij samen met een adviesbureau dat gespecialiseerd is in het maken van maatwerk adviezen op dit gebied, en dat partner is van Meer Met Minder. Het toepassen van energiebesparende maatregelen in uw woning is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee! In veel gevallen is het mogelijk om subsidie te krijgen. Dan is het nemen van deze energiebesparende maatregelen misschien wel goedkoper dan u dacht.

Voor advies over de diverse subsidiemogelijkheden kunt u bij ons terecht.

 

Onze dochteronderneming IMVES is gespecialiseerd in het leveren en installeren van milieuvriendelijke energiesystemen. Denk hierbij aan zonneboilers, pelletkachels, warmtepompen, zonnecollectoren e.d.

Levering aan particulieren, overheid en bedrijven. 

 

Handige links:

 

Wereldwijd het grootste keurmerk voor duurzaam hout en papier   www.pefcnederland.nl

 

Duurzaamheidslabel van bouwmaterialenleverancier Raab Karcher   www.raabkarchergreenworks.nl