Onderhoud / Renovatie / Onderhoudscontracten

Onderhoudswerk dak en dakranden
Onderhoudswerk dak en dakranden

 

Onderhoud aan uw woning is iets dat regelmatig terugkomt. Soms zijn er grote werkzaamheden nodig, maar soms zijn er ook alleen wat kleine werkjes die moeten worden uitgevoerd.

Bij ons kunt u voor alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden terecht.

Binnen of buiten, groot of klein, wij pakken alles aan!

 

Het regelmatig plegen van onderhoud aan uw woning is belangrijk. Achterstallig onderhoud kan namelijk grote kosten met zich meebrengen. Ook kan er gevolgschade optreden, bijvoorbeeld als gevolg van een lekkage. Daarom is het vaak verstandig om kleine problemen direct aan te pakken, om hogere kosten te voorkomen.

 

Wilt u een advies over de staat van het onderhoud van uw woning, en welke onderhoudspunten er aan zitten te komen? Wij komen graag bij u langs.

Neemt u de aandachtspunten liever zelf op? Dan kunt u bij ons het Verbouwblad ophalen, een uitgave van BouwGarant. Hierin zit de BouwGarant controlelijst, een lijst met alle punten voor de jaarlijkse woninginspectie.

 

Het is overigens ook mogelijk om een abonnement bij ons af te sluiten om uw ramen te laten wassen. In samenwerking met een lokaal schoonmaakbedrijf zorgen wij ervoor dat uw ramen op de door u gewenste tijden worden gewassen, zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

 

In het ALBUM kunt u diverse door onze uitgevoerde onderhouds- en renovatieprojecten bekijken.

 

Aan dit pand hebben wij diverse

restauraties uitgevoerd

 

Onderhoudscontract dakbedekking

 

Ook voor dakbedekking kunt u bij ons terecht. Afhankelijk van de grootte, vorm enz. van het dak voeren wij zelf dakbedekkingswerkzaamheden uit. Grotere werken voeren wij samen met een gerenommeerd en gecertificeerd dakbedekkingsbedrijf uit.

Vaak staat de conditie van de dakbedekking niet los van overige bouwkundige zaken aan een woning. Te denken valt aan dakranden, loodslabben, dakbeschot, afschotproblemen, dakdoorvoeren, isolatie enz.

Ook letten wij op bijvoorbeeld isolatieverbeteringen, subsidiemogelijkheden, aantrekkelijke BTW-regelingen enz. Wij kunnen u dus een goed advies geven over de staat van uw dak en alle bijkomende bouwkundige zaken. Kortom: wij bekijken een dak in zijn geheel.

 

Onderhoudscontract

Onderhoud aan een dak wordt vrijwel nooit gepleegd, maar is voor de levensduur van uw dakbedekking wel ontzettend belangrijk. Ophoping van vuil van bijvoorbeeld takken en bomen, vogels die van alles meenemen op uw dak, vuil van vuurwerk, enz. enz. Gevolg: plantengroei op uw dak waardoor afvoeren verstopt raken, met alle gevolgen van dien.

Ter voorkoming van problemen met uw dak kunnen wij u een onderhoudscontract aanbieden, zodat de levensduur van uw dakbedekking wordt verlengd. Vergeet niet: hoe sneller een probleem wordt verholpen, hoe lager de kosten zullen zijn!

 

Werkzaamheden onderhoudscontract

De werkzaamheden die bij een controlebeurt worden uitgevoerd zijn de volgende:

  • Het dak en de goten schoonmaken.
  • Kleine reparaties worden meteen uitgevoerd. Als er grotere reparaties nodig zijn krijgt u van ons een vrijblijvende offerte voor de kosten. 
  • Het vuil dat van de daken en uit de goten komt wordt door ons afgevoerd.
  • Alle bijzonderheden worden door ons schriftelijk dan wel mondeling aan u gemeld.
  • De werkzaamheden worden in overleg met u in het voorjaar of het najaar uitgevoerd.

 

Interesse?

Bent u geinteresseerd in een onderhoudscontract voor uw dakbedekking, of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust, geheel vrijblijvend, contact met ons op.