Onderhoud / Renovatie / Onderhoudscontracten

Onderhoudswerk dak en dakranden
Onderhoudswerk dak en dakranden

 

Onderhoud aan uw woning is iets dat regelmatig terugkomt. Soms zijn er grote werkzaamheden nodig, maar soms zijn er ook alleen wat kleine werkjes die moeten worden uitgevoerd.

Bij ons kunt u voor alle mogelijke onderhoudswerkzaamheden terecht.

Binnen of buiten, groot of klein, wij pakken alles aan!

 

Het regelmatig plegen van onderhoud aan uw woning is belangrijk. Achterstallig onderhoud kan namelijk grote kosten met zich meebrengen. Ook kan er gevolgschade optreden, bijvoorbeeld als gevolg van een lekkage. Daarom is het vaak verstandig om kleine problemen direct aan te pakken, om hogere kosten te voorkomen.

 

Wilt u een advies over de staat van het onderhoud van uw woning, en welke onderhoudspunten er aan zitten te komen? Wij komen graag bij u langs.

Neemt u de aandachtspunten liever zelf op? Dan kunt u bij ons het Verbouwblad ophalen, een uitgave van BouwGarant. Hierin zit de BouwGarant controlelijst, een lijst met alle punten voor de jaarlijkse woninginspectie.

 

Het is overigens ook mogelijk om een abonnement bij ons af te sluiten om uw ramen te laten wassen. In samenwerking met een lokaal schoonmaakbedrijf zorgen wij ervoor dat uw ramen op de door u gewenste tijden worden gewassen, zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

 

In het ALBUM kunt u diverse door onze uitgevoerde onderhouds- en renovatieprojecten bekijken.

 

Aan dit pand hebben wij diverse

restauraties uitgevoerd